Iohannis la Râmnicu Vâlcea: „Realizările PSD-iste sunt doar linii colorate pe hărți”

Președintele Klaus Iohannis a criticat vineri la Râmnicu Vâlcea, cu ocazia întâlnirii sale cu activul de partid și cu cetățenii, ceea ce a numit neputința fostei guvernări de a realiza marile proiecte promise. În contextul acestei întâlniri, liderul Filialei Vâlcea a Partidului Național Liberal, deputatul Cristian Buican, i-a solicitat lui Iohannis să promită că va face tot posibilul ca autostrada Sibiu-Pitești să fie construită până la finalul celui de-al doilea mandat prezidențial.

0

„Cea mai mare dorință a noastră, a vâlcenilor, este constuirea autostrăzii Sibiu-Pitești. Nu intră în atribuțiunile președintelui să se ocupe de construcția unei autostrăzi, însă doresc să vă smulg promisiunea că veți face tot posibilul ca românii să poată circula pe autostrada Sibiu – Pitești până la finele celui de-al doilea mandat al dumneavoastră. Dacă veți face asta, ne veți acorda și nouă, vâlcenilor, șansa la o dezvoltare durabilă, la un trai mai bun și la locuri de muncă bine plătite. Acest lucru este posibil acum, când la Palatul Victoria aveți un partener onest și de nădejde. ”, a spus Cristian Buican, de la tribuna sălii mari a Casei de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea, unde a avut loc evenimentul.

„Au venit în 2016 și au povestit tot felul de lucruri care mai de care mai
frumoase”

Klaus Iohannis a declarat că, fără PSD, România s-ar fi dezvoltat în acești ani mult mai bine: ”N-ar fi trebuit să vorbim din nou, și din nou, și din nou, după atâția ani, despre faptul că noi ne dorim autostrăzi în România, și foarte bine că faceți că ați menționat autostrada Sibiu-Pitești. Este una din promisiunile făcute de mulți ani, o promisiune făcută de PSD, așa cum fac ei promisiuni: trag o linie colorată pe hartă și consideră că e o mare, mare realizare. Astea sunt realizările PSD-iste, doar linii colorate pe hărți. Tot așa își doresc și modovenii autostrada. Și aici, și acolo, rezultatul PSD-ist este zero. Au venit în 2016 și au povestit tot felul de lucruri care mai de care mai frumoase. De exemplu, povestea cu spitalele regionale, deja antologică. Și știți ce? Acum două luni, fosta doamnă ministru vă imaginați ce a spus? Că au început să facă studiile de fezabilitate, adică au scris primele hârtii. Probabil, tot colorate”.
Klaus Iohannis a afirmat că aceste proiecte și multe altele pot deveni realitate dacă românii vor ieși duminică la vot pentru a legitima o bună conlucrare a președintelui cu guvernul.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ