„Cherchez la femme!”
SRI-ul, Poliţia, Jandarmeria, Pompierii, au dat marţi năvală la service-ul AutoEuropa din Râmnicu Vâlcea, după ce proprietarul unui autoturism a anunţat la 112 că sub maşina lui s-a găsit un dispozitiv suspect. S-a încercuit perimetrul, au fost îndepărtaţi oamenii din zonă, treabă serioasă, dacă era vreo bombă? Nici gând! Poliţia a confirmat că „bomba” era de fapt un dispozitiv GPS, adică un aparat de urmărire. Cine să i-l fi plasat tânărului domn? „Cherchez la femme”, spun unii. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a anunţat că urmează să se stabilească cine a pus dispozitivul şi cu ce scop, iar în funcţie de aceste aspecte se va face o încadrare a faptei. Se zvoneşte că, în urmă cu câteva zile, proprietarul maşinii ar fi depus la Poliţie o plângere pentru hărţuire.

Cîţu, trântit la audiere
Vâlceanul Florin Cîţu, propunerea PNL pentru funcţia de ministru de finanţe, a primit marţi vot negativ la audierea în comisia de specialitate. Toată audierea a fost presărată cu replici dure şi la un moment dat a ajuns în derizoriu. Eugen Teodorovici, încă ministru al finanţelor publice, şi-a făcut numărul cu un apropo în faţa camerei de filmat: „V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. Îmi plac curvele, dar nu blonde!” Şi asta e recidivă! În timpul dezbaterilor pe bugetul pe 2019, Teodorovici îl „gratula” pe acelaşi Cîţu: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”.

De ce? De-aia!
Se întreabă lumea din ce motive PNL Vâlcea, care a obţinut cel mai bun scor pe regiunea Oltenia la alegerile europarlamentare, nu are niciun ministru în cabinetul Orban. Aşa, drept mulţumire! De ce? Pentru că, din fericire, politica nu e întotdeauna pe voturi!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ