Dezvăluit în premieră de colegii de la Libertatea, filmarea efectuată de un angajat IGSU scoate la iveală intervenţia catastrofală a angajaţilor MAI
Filmările de la „Colectiv“, imaginea unui stat falimentar!

0

Privind imaginile publicate în premieră de echipa jurnalistică de la Libertatea, coordonată de Cătălin Tolontan, stau şi mă întreb de ce, oare, noi toţi, cetăţenii acestei blestemate ţări, mai plătim taxe statului român! Pentru ce îndesăm miliarde de euro în desaga fără fund care poartă numele de buget al României? Să plătim salarii de-a dreptul nesimţite acestor incompetenţi şi nesimţiţi funcţionari ai statului care, al propriu, calcă pe cadavrele noastre atunci când sunt chemaţi să ne salveze vieţile? Să „îngrăşăm“ burţile unor nepoţi piloşi ai mai marilor vremii sau să le plătim silicoanele unor amante ale potentaţilor societăţii, pesedişti, pedelişti, penelişti, pemepişti, uneperişti sau udemerişti?
Ceea ce dezvăluie cele 20 de minute de peliculă românilor reprezintă imaginea unui stat european doar din punct de vedere geografic, un stat care a eşuat în mod lamentabil în lupta cu modernitatea. Iar acest stat criminal se hrăneşte copios din banii noştri şi se perpetuează transpartinic. Acesta este „mărul otrăvit“ pe care noi toţi, cetăţenii României, l-am făcut cadou copiilor noştri!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ