Toamna aduce la Craiova cel mai important eveniment expoziţional: Agro Oltenia

0

Un eveniment de referinţă pentru agricultura din Oltenia are loc, în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncţional din Craiova. Este vorba despre cea de-a III-a ediţie a Târgului de agricultură şi industrie alimentară „Agro Oltenia“. În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, maşini şi utilaje agricole, sisteme de creştere şi furaje pentru animale, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanţă, reviste, cărţi şi cataloage de specialitate.
Tot în aceeaşi perioadă, la Centrul Multifuncţional se va organiza şi Târgul de Comerţ al Olteniei, ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Evenimentul va oferi expozanţilor o oportunitate unică de a-şi pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele de dezvoltare. Manifestarea este specializată în prezentarea de echipamente şi materii prime, produse alimentare, dar şi materiale de construcţii, decoraţiuni, amenajări interioare/exterioare etc.
Pe durata târgului vor fi organizate conferinţe şi seminarii, prezentări şi demonstraţii dedicate, în special, vizitatorilor specialişti. Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoţionale pe toată perioada târgului, premii, tombole şi vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentări de produse, degustări şi momente artistice care să trezească interesul vizitatorilor.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ