SCM Rm. Vâlcea, victorie cu 27-23 în faţa SCM Craiova

Cu moralul ridicat după victoria din Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea a învins, marţi, în Bănie, pe SCM Craiova, cu 27-23, într-un meci din Liga Florilor, etapa a VI-a.

0

După această partidă, vâlcencele antrenate de Florentin Pera au revenit pe locul I în Ligă, iar echipa a rămas singura care nu a cedat niciun punct.
Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de SCM Rm. Vâlcea, cea mai mare diferenţă pe tabelă fiind de şapte goluri. În minutul 48, craiovencele s-au apropiat la 3 goluri (17-20), însă vâlcencele nu le-au permis să micşoreze diferenţa. Cel de-al 27-lea gol al întâlnirii a fost înscris în ultimele secunde. Pe de altă parte, gazdele au avut mari probleme de efectiv, multe jucătoare fiind accidentate.
Urmează două meciuri în trei zile
Următoarea etapă a competiţiei se va desfăşura în sala ”Traian” din Râmnicu Vâlcea, când SCM se va confrunta cu Rapid. Meciul se va desfăşura pe 15 octombrie, începând cu ora 16.00.
În paralel, vâlcencele îşi continuă parcursul în Liga Campionilor. Sâmbătă, 12 octombrie, jucătoarele lui Pera vor întâlni în Franţa echipa Brest Bretagne Handball. Pe 4 octombrie, SCM Râmnicu Vâlcea a debutat cu victorie în această competiţie, impunându-se cu 34-27 în faţa nemţoaicelor de la BBM Bietigheim.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ