Vâlcea: A intrat în reparaţie un drum care trece prin patru comune

„Astăzi, am dat startul lucrărilor pe un drum judeţean care traversează patru comune, drum în care vom investi aproape 23 de milioane de euro, mai precis 107,2 milioane de lei”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

0

Drumul pleacă din DN 7, din Budeşti şi trece prin Galicea, Olanu, Dragoeşti, până în judeţul Olt, la Câmpu Mare. „I-aş spune Drumul lui Mihai Voievod pentru că, undeva în Dragoeşti, există o biserică unde ar fi fost botezat marele voievod.
Asfaltăm drumul pe toată lungimea lui, de 38,55 km. Consolidăm şi cele 23 de poduri de pe traseu, amenajăm 1.691 podeţe de acces, intersecţiile, trotuarele, precum şi 35 de staţii de transport public. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această importantă realizare, primari, colegi de la Consiliul Judeţean, tuturor celor care, alături de mine, am crezut că această zi poate exista.
Îmi fac datoria şi mă ţin de cuvânt pentru că, până la urmă, faptele bune sunt cele pe care oamenii le aşteaptă de la noi”, a mai spus preşedintele CJ Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ