SCM Rm .Vâlcea a învins în ultima secundă CSM Bucureşti, meci motivant înainte de Liga Campionilor

Meci de infarct sâmbătă la Râmnicu Vâlcea, când echipa locală SCM Rm. Vâlcea le-a învins cu 20-19 pe „tigroaicele” de la CSM Bucureşti. Scorul s-a decis în ultima secundă. În urma acestui rezultat, Vâlcea s-a desprins la 6 puncte de CSM Bucureşti. Un meci motivant în contextul marii întoarceri în Liga Campionilor. Pe 4 octombrie, la 18:30, echipa vâlceană va întâlni în sala „Traian” pe SG BBM Bietigheim-Germania, după şase ani de absenţă în această competiţie.

0

Revenind la meciul cu „tigroaicele” de la CSM Bucureşti, mai erau 26 de secunde din partidă, scorul era 19-19, iar Florentin Pera a cerut time-out. „Ştiu că le-am vorbit calm, nu faci nimic dacă le transmiţi precipitare şi eşti agitat. Le-am spus să creadă în ele, să aibă răbdare. Am încercat să jucăm cât mai sigur, să nu ne grăbim cu o aruncare din situaţie nefavorabilă, având în vedere că eram fără portar”, a declarat ulterior tehnicianul echipei vâlcene (…) „Am riscat şi acum, la fel ca anul trecut. Am jucat fără portar, totul sau nimic. Poate că alt antrenor era mulţumit şi cu rezultatul de egalitate, mai ales că aveam un om eliminat, însă eu mi-am dorit totul”, a subliniat Pera. Când tabela mai indica 2-3 secunde până la final, brazilianca Da Silva a prins momentul şi a tras cât a putut la poartă. Mingea a intrat în plasă, iar reuşita a însemnat şi victoria pentru Vâlcea cu 20-19. Da Silva a marcat un gol cât un posibil campionat!
„Am arătat din nou că Vâlcea este o echipă puternică pe faza de apărare. Ne-am apărat bine la Crina, am întrerupt jocul lor şi mă bucur din suflet că am reuşit să demonstrăm că suntem o echipă unită. E un start bun, cinci victorii din cinci meciuri, suntem la un nivel bun. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Noi ceea ce am realizat anul trecut am făcut-o datorită faptului că am fost modeşti. Şi acum, trebuie să vorbim mai mult pe teren”, a spus Pera după jocul câştigat în faţa bucureştencelor.

SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti 20-19 (9-10)
Ciucă, Dumanska, Batinovic – portari; Da Silva 1, Elghaoui 1, Băcăoanu, Adespii, Lopez 4, Norgaard, Florica 2, Glibko 4, Fernandez 3, Zamfirescu, Liscevic 5, Savu, Gonzalez
Dedu, Grubisic – portari; Curea 2, Torstensson 2, Lekic 3, Neagu, Cvijic, Perianu 1, Klikovac 1, Constantinescu, Martin 2, Vâlcan, Jipa, Pintea 5, Chiper, Grbic 3

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ