Radu Preda, noul lider al senatorilor PSD

0

Radu Preda, unul dintre cei mai importanți comunicatori ai partidului, a fost ales, la începutul noii sesiuni parlamentare, în funcția de lider al grupului senatorilor PSD. Desemnarea sa în fruntea celui mai mare grup din Senatul României vine să confirme faptul că activitatea fostului city-manager al Craiovei în acest mandat este apreciată de majoritatea colegilor săi. „Am trecut cu bine de votul colegilor şi aşa am ajuns să ne lansăm împreună într-o sesiune parlamentară care are deja toate ingredientele pentru a fi una foarte grea. Am avut deja ceva mişcări la nivelul grupurilor parlamentare, cu demisii şi primiri şi, bineînțeles, avem deja pe masă demisia preşedintelui Senatului. Săptămâna viitoare urmează votul pentru preşedintele Senatului şi după aceea putem vedem exact cum arată majoritatea PSD la nivelul Senatului României“, a postat, pe pagina sa de facebook, senatorul Radu Preda.
Aflat la primul mandat de parlamentar, Radu Preda a dovedit, de-a lungul anilor, că este un foarte bun organizator. O dovadă în acest sens este organizația municipală Craiova a PSD, transformată de noul lider al senatorilor social-democrați într-o maşinărie extrem de eficientă care, până la alegerile europarlamentare din această primăvară, câştigase lejer toate bătăliile electorale din ultimii şapte ani!
Alegerea tânărului senator craiovean într-o poziție importantă la nivel de partid trebuie privită şi ca o recunoaştere a meritelor filialei PSD Dolj, probabil cea mai puternică organizație județeană a social-democraților. Totodată, încă un parlamentar doljean a obţinut o funcţie importantă în Camera Deputaţilor. Este vorba de deputatul Pro România, Florinel Stancu, preşedinte al filialei Dolj, care a fost desemnat vicelider al deputaţilor Pro România.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ