Indiscreții de Vâlcea

0

Strada Constantin Boromiz?
Zvonistica locală anunţă că o stradă din Râmnicu Vâlcea ar putea primi numele lui Constantin Boromiz, patronul firmei ”Boromir”. Cum se va ajunge aici? Domnul Boromiz va ceda Primăriei Râmnicu Vâlcea un teren, iar municipalitatea ar urma să îl recompenseze cu această onoare. Pe 29 august a.c., Constantin Boromiz va fi declarat cetăţean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de Maria Tudor şi de soţii Mutu.

Gutău nuanţează!

După ce luna trecută Mircia Gutău declarase că ”nici de-al dracu” nu îşi va desemna candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea, acum nuanţează: ”Nu am luat încă o decizie. Dar, cu siguranţă, pot spune că voi candida la funcţia de primar din partea Partidului Ecologist Român, ca şi în mandatul trecut. Mircia Gutău nu bate la porţile nimănui. Şi vă anunţ de pe acum că vom obţine un scor zdrobitor”, dă asigurări primarul.

Bună idee!

Se aude că Bogdan Ţigaret, una dintre cele mai populare figuri din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar candida din partea PNL pentru un post de consilier municipal. Hm, bună idee!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ