Deocamdată, doar pe Facebook
La Dolj, PNL şi Alianţa USR+Plus colaborează

0

Considerată de mulţi ca fiind o mişcare naturală, colaborarea dintre PNL şi Alianţa USR+PLUS încă se lasă aşteptată. Ba chiar, la nivel central, precum şi în multe zone din ţară, între cei doi actori de pe dreapta eşicherului politic s-au lansat chiar atacuri, fiecare încercând să devină principala voce a Opoziţiei şi să capitalizeze astfel cât mai multe dintre voturile anti-PSD în perspectiva alegerilor locale şi generale de anul viitor.
Nu este însă şi cazul la Dolj, acolo unde cele două formaţiuni par a se înţelege destul de bine. Ba chiar, la nivel virtual, liberalii şi „plususeriştii“ găsesc chiar puterea să se felicite şi să se încurajeze reciproc. Un exemplu în acest sens apare pe pagina deputatului PNL Ionuţ Stroe, care a postat recent o fotografie alături de un membru al Alianţei USR+PLUS, alături de un scurt mesaj în care îi cataloghează pe oamenii lui Barna şi Cioloş ca fiind „prieteni“. „Mulțumesc craiovenilor care mă susțin și încurajează pentru a candida la primărie, inclusiv prietenilor din USR!“, a scris Stroe în textul care însoţeşte poza respectivă.
La rândul său, bărbatul din imagine, membru al USR, aflat şi el în plină campanie de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, a explicat că, dincolo de diferenţele de viziune dintre cele două partide, PNL şi USR+PLUS au şi obiective comune. „Nu uitaţi că dincolo de orgolii avem un obiectiv comun şi fară unitate şi negociere nu vom putea învinge răul ce domină admistraţia şi instituţiile statului“, a postat Ilie Neagoe.
Rămâne de văzut dacă realţiile bune din mediul virtual vor reuşi să răzbată şi în lumea reală, iar colaborarea dintre PNL şi Alianţa USR+PLUS va însemna ceva mai mult decât a înjura PSD împreună.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ