Liderul ALDE Dolj reacţionează la declaraţiile recente ale deputatului Ionuţ Stroe
Ion Cupă: Teama de candidatura domnului Tăriceanu este evidentă în sânul PNL

0

Preşedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, a reacţionat joi la atacul lansat de liberalul Ionuţ Stroe la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, care-l sfătuia pe liderul ALDE „să se retragă din politică“. Într-un comunicat de presă, Cupă spune că liberalii se tem de candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, amintind totodată cum, în urmă cu zece ani, deputatul Ionuţ Stroe lăuda realizările Guvernului Tăriceanu. „Lipsa de fair-play politic pare a fi la ea acasă în conduita domnului deputat PNL de Dolj, Ionuţ Stroe. În încercarea de a-l depăşi pe liderul său, domnul Orban, în materie de ipocrizie şi amnezie politică, dl. Stroe îşi permite aroganţa de a critica, într-o manieră bulevardieră, candidatura liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
Teama de această candidatură este evidentă în sânul PNL, mulţi dintre alegătorii liberali manifestându-şi deja intenţia să voteze varianta Tăriceanu la prezidenţiale, în locul susţinerii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat fără rezultate. O vorbă din popor spune că «De ceea ce ţi-e frică nu scapi! »…
Apropo de amnezie, îi readuc aminte domnului Ionuţ Stroe că acelaşi elan îl caracteriza şi atunci când îl lăuda deschis pe Călin Popescu Tăriceanu, chiar de la tribuna Camerei Deputaţilor. Iată ce concluzionaţi, domnule Stroe, în finalul intervenţiei dumneavoastră din 10 februarie 2009: «Pe cine deranjează oare acum, la final de mandat, că guvernul Tăriceanu şi-a făcut treaba?!»
Aceasta este doar una din declaraţiile dumneavoastră laudative la adresa domnului Tăriceanu. Mai sunt şi altele! Le-aţi uitat, domnule Stroe?!“, afirmă deputatul Ion Cupă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ