Indiscreții de Vâlcea

0

Oscar Benton, ce contrast!
Ultima seară a festivalului de blues de la Brezoi l-a adus pe scenă pe Oscar Benton, interpretul incomparabilului „Bensonhurst Blues” (cunoscut în România sub titlul „Bui, bui, bui”). Fabulos concert! Vocea lui excepţională, plină de forţă, contrasta puternic cu apariţia scenică: un bărbat mărunţel, cu probleme de vedere şi locomotorii, ajutat la fiecare pas, în culise, să nu se prăbuşească. Crezând că a trecut de 80 de ani, mulţi dintre spectatori au concluzionat că acest concert de la Brezoi ar putea fi printre ultimele, ale marelui artist. Dar Oscar Benton nu e octogenar, abia a împlinit 70 de ani şi pare să le facă faţă cu greu. Ce trist!

Mai departe. Un pic!
Condamnat în iunie la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru o asfaltare ilegală din perioada în care era primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc a demisionat imediat din postul de consilier al primarului Municipiului Râmnicu Vâlcea. În prezent, domnul Pendiuc, despre care salariaţii municipalităţii au numai vorbe de laudă, este consilier la Sc Pieţe Prest, care aparţine tot primăriei municipiului. Un pic mai departe, aşadar. Un pic!

Ştraşnic bărbat, doamna Oteşanu!
Deputatul Daniela Oteşanu este singurul PSD-ist cu ştaif din Vâlcea care ia taurii de coarne în arena atât de dificilă a reţelelor de socializare, atunci când este atacat partidul din care face parte. Nu importă dacă are sau nu dreptate, aici este vorba despre curaj şi despre forţa asumării. Probabil că i-ar trebui o secţie de statistică să adune înjurăturile pe care le îndură. Aşadar, straşnic bărbat, doamna Oteşanu. Printre puţinii din PSD Vâlcea!

Morala…
Foarte bună organizarea de la Open Air Blues Festival Brezoi. Cu mici probleme în prima seară, când recitalul celebrei Beth Hart a adunat aproape 10.000 de spectatori. Morala: niciodată, în România, nu e suficientă mâncare, dar mai ales, nu sunt suficiente veceuri.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ