Șase delegați ai USR Vâlcea participă la congresul pentru desemnarea prezidențiabilului

Aproximativ 500 de membri ai USR se reunesc, astăzi, 13 iulie, la Teatrul Naţional Bucureşti, începând cu ora 10.30 la pentru a-şi desemna candidatul formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale. Din partea filialei Vâlcea participă șapte delegați.

0

Potrivit inforațiilor preliminare, în competiţia internă s-au înscris Dan Barna, senatorul Mihai Goţiu, Dumitru Stanca şi Dragoş Dinulescu. „USR îşi va alege la acest congres, candidatul pentru funcţia de preşedinte al României, cu care noi vom merge în negocierea cu PLUS. Cel cu șanse este Dan Barna, care, din punctual meu de vedere are toate calitățile de a ajunge în funcția de președinte al țării, și de aceea cred că alegerea sa va fi o formalitate. De asemenea, vom face și o serie de moficări de la statut”, a declarat președintele USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu (foto).
USR Vâlcea trimite la congres șase reprezentanți: Andrei Gheorghiu, Romeo Odochian, Mihai Durlă , Cristian Sărdaru, Ramona Boteață- filiala Drăgășani, Udrea Adrian – filiala Horezu.
Tot astăzi se va întruni şi Consiliul Naţional al PLUS pentru validarea candidaturii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ