Craiova: A început şcoala de vară „Constantin Brâncuşi”

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează, în perioada 8 - 28 iulie 2019, cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi”. Vor fi prezenţi 14 tineri din Italia, Spania, Grecia, Turcia, Cehia care au ales să petreacă trei săptămâni în România, la Universitatea din Craiova.

0

De luni până vineri, în prima parte a zilei, în intervalul orar 10.00-13.00, aceştia vor beneficia de cursuri de limbă română şi de cursuri de civilizaţie românească. Cursurile vor fi predate în funcţie de nivelul de limbă română al participanţilor: începător şi avansat.
Trei zile din a doua săptămână petrecută în România de participanţii la cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vor fi rezervate pentru excursii tematice. Pașii îi vor purta în istoria Olteniei la Rânca, Târgu Jiu, Horezu, Hobița.
Nu vor lipsi din programul Şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vizite la muzeele din Craiova: Muzeul Olteniei, secţia Ştiinţele Naturii, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Etnografie şi Folclor şi plimbări în Centrul Vechi al Craiovei, Piaţa Mihai Viteazu, Grădina Botanică, Parcul Nicolae Romanescu, Parcul Tineretului.
De asemenea, studenţii vor participa la ateliere interculturale la Biblioteca Județeană și la ateliere de lucru de cultură și civilizație europeană la Palatul Copiilor.
Pe 26 iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, vor primi certifícatele de competenţă lingvistică conform cadrului european comun de referinţă pentru limbi şi va avea loc seara festivă cu o cină tradiţională românească.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ