ALDE Dolj: Șansa unei Românii normale

Deputat Ion Cupă, vicepreședinte național ALDE: „Călin Popescu Tăriceanu este singura soluție pentru ca un reprezentant al Coaliției de guvernare să ajungă în turul II al prezidențialelor”.

0

„Cel mai recent sondaj CURS reconfirmă faptul că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, are suportul popular pentru a fi contracandidatul lui Klaus Iohannis în turul II al prezidențialelor, ca prim pas pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale de către un reprezentant al actualei Coaliţii de guvernare.
Proiectul de guvernare demarat în urmă cu trei ani s-a dovedit unul de succes. Coaliţia PSD- ALDE a realizat multe din lucrurile promise în campania de atunci. A crescut constant economia, a adus plusuri semnificative în calitatea vieţii românilor, păstrând echilibrele macroeconomice, ţintele de deficit asumate la nivelul UE şi un nivel redus al ponderii datoriei în PIB.
Aceste lucruri pozitive pot cunoaşte o dinamică mai accelerată dacă în funcţia de şef al statului ar fi un reprezentant la Coaliţiei.
Experienţa majoră în buna guvernare, viziunea modernă pentru o Românie dezvoltată armonios, dorinţa de a uni românii, de a le apăra drepturile şi libertăţile şi de a-i reprezenta cu demnitate în lume, toate aceste calităţi necesare alcătuiesc profilul de prezidenţiabil al preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
O mare parte a românilor îl percep ca atare pe domnul Tăriceanu şi de aceea intenţia lor de vot îl plasează pe poziţia 2 în clasamentul la zi al prezidenţiabililor.
Rămâne acum ca decizia celor de la PSD şi apoi decizia comuna în Coaliţie să fie convergenţă cu ceea ce îşi doresc foarte mulţi români: o candidatură de succes a domnului Tariceanu pentru o Românie care să-i ajute şi să-i respecte pe toţi cetățenii ei. Noi credem că nimic nu este mai important decât obiectivul de a da românilor cinci ani de stabilitate politică, normalitate şi bunăstare“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ