Indiscreții de Vâlcea

0

Adrănel Cotescu s-ar întoarce în PNL cu zestre: Monceanu şi DNA-ul
Se zvoneşte că Adrănel Cotescu s-ar întoarce la PNL de la ALDE, unde a făcut o haltă sezonieră. Nu singur, ci la pachet cu bunul lui coleg de afaceri Constantin Monceanu. Hm, să fie liberalii atât de slabi încât să îi reprimească? Foarte posibil! Poate că nu este obligatoriu ca ei să fie buni, ci cash-ul lor! Apropo, zice lumea că primăriile din Vâlcea primesc de zor adrese de la DNA în care li se solicită documente în dosarele ce vizează contractele de consultanţă cu Cotescu, din perioada în care acesta era director în Ministerul Dezvoltării Regionale. Nasol!

Din nou şi iarăşi!

La începutul acestei săptămâni, Biroul Politic Judeţean interimar al ALDE Vâlcea i-a dat afară din partid pe Remus Grigorescu (iarăşi), directorul Bibliotecii Judeţene, pe Arian Buşu (din nou), vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, pe consilierului judeţean Ioan Neamu şi pe pe consilierul local Eduard Nuică (în premieră). Motivele nu sunt foarte clare, însă nici nu este clar dacă aceste excluderi sunt statutare, întrucît un birou judeţean interimar nu poate să ia astfel de decizii. Ce frăsuneli mari într-o organizaţie din ce în ce mai mică!

A scăpat Buşagă!

Primarul comunei Berislăveşti, Ion Buşagă, a fost achitat în dosarul în care fusese condamnat doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia a fost dată pe 25 iunie 2019 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform procurorilor DNA, Buşagă era acuzat de întocmirea unor acte false în scopul trecerii în proprietatea Obştii Pripoara Surdoiu a unei suprafeţe de teren de 669,7 hectare care nu ar fi aparţinut niciodată acestei obşti şi ar fi revenit statului român. Prejudiciul estimat de oamenii legii fusese de circa 200 miliarde lei vechi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ