1 Iunie, în avans: Președintele CJ Vâlcea i-a invitat la masa de prânz pe copiii de la Fundația „Inimă pentru inimă“

Copiii de la Fundația „Inimă pentru inimă” au sărbătorit în avans ziua de 1 Iunie alături de Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, care, vineri, i-a invitat la masa de prânz. Fundaţia „Inimă pentru Inimă“ este o organizaţie nonprofit înfiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii în dificultate din sistemul de protecție a copilului.

0

Constantin Rădulescu a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că surprizele pentru copiii vâlceni vor continua. „Președintele Constantin Rădulescu le-a făcut astăzi o surpriză copiiilor de la Fundația “Inimă pentru inimă” în ajunul sărbătoririi “Zilei Internaționale a Copilului”, 1 Iunie. Copiii au fost invitați la masa de prânz de către președinte, iar de la această întâlnire nu a lipsit nici tortul pentru micuți și bineînțeles că s-a cântat și “La mulți ani !” pentru toți copiii prezenți. Constantin Rădulescu le-a transmis celor mici gândurile bune și i-a asigurat că va rămâne în continuare alături de ei.
Aceleași gânduri au fost și pentru copiii din centrele de plasament ale DGASPC Vâlcea, cei care au organizat un frumos spectacol, cu începere de la ora 11:00 Teatrul Anton Pann. Surprizele pentru copii vor continua și în ziua de 1 Iunie pentru că instituția Consiliului Județean, prin instituțiile aflate în coordonare a pregătit mai multe evenimente pentru copiii vâlceni”, potrivit comunicatului citat.

Fundaţia ”Inimă pentru Inimă este o organizaţie nonprofit înfiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protecție a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ