Comunicat de presă
PNL Dolj: Cereri pentru urna mobila ANULATE!

TOATE cele 127 de cereri pentru urna mobilă facute la GIGHERA au fost ANULATE din cauză că nu aveau actele necesare din care să rezulte că persoanele în cauza sunt netransportabile.

0

PSD forțează fraudarea alegerilor
La Amărăştii de Sus, membrii secției de votare și operatorul au fost “instruiți” de către primarul PSD să nu-i întrebe pe oameni dacă doresc să voteze pentru Referendum! Din păcate, oamenii sunt “instruiți” înainte de a vota, să refuze buletinele de vot pentru Referendum.
La secţia de votare nr.52 din Craiova, datorită vigilenţei reprezentantului PNL, cererile pentru urna mobilă au fost anulate. Motivul anularii a fost inexistenţa actelor necesare: practic nu existau cereri semnate din partea celor care ar fi făcut această solicitare.
La secţia de votare nr.422 din Negoi, preşedintele secţiei de votare, Ştirbu Auraş (electrician al Primăriei Negoi) a REFUZAT să respecte legea, luând decizia arbitrară de a trimite cu urna mobilă reprezentanţii PSD: Crăciun Manaie (angajat al Primăriei din localitate – serviciului de apă) şi reprezentanta… UDMR (Poenaru Rodica – contabila Primăriei Negoi).
Conform legii, reprezentantul PNL (Dinu Marin) a făcut întampinare, dar nu a fost luată în considerare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ