„ALDE Dolj și-a făcut un bun obicei de a răspunde sesizărilor cetățenilor în legătură cu probleme care țin de viața comunităților în care trăiesc.
ALDE Dolj înțelege și de acum înainte, dincolo de campanii electorale,să fie acolo unde viața de zi cu zi a oamenilor are de suferit din cauza unor chestiuni birocratice sau din cauza relei credințe a unor conducători de comunități care refuză să înțeleagă că ar trebui să pună binele public înaintea oricăror altor interese.
ALDE Dolj solicită tuturor factorilor implicați-primărie, constructori- să finalizeze lucrările de racordare la energie electrică a familiilor din această zonă și să nu mai poarte oamenii cu vorba sau să-i țină pe drumuri.
ALDE Dolj îi incurajează pe toți cetățenii care întâmpină probleme în raport cu autoritățile să nu ezite să apeleze la toate mijloacele legale pentru a-și apăra drepturile și interesele legitime“, se arată într-un comunicat de presă.

„Invocarea unor chestiuni birocratice nu ține loc de responsabilitate“
„Cred că primarul din Malu Mare trebuie să vină urgent în întâmpinarea solicitărilor legitime ale cetățenilor de aici, să-i trateze cu respect și să finalizeze grabnic racordarea la rețeaua electrică. Oamenii nu au memorie scurtă, domnule primar! Nu e normal ca oamenii să plătească impozite, dar să nu beneficieze de curent. Invocarea unor chestiuni birocratice nu ține loc de responsabilitate pentru viața comunității locale și pentru traiul decent al locuitorilor ei”, a precizat vicepreședintele ALDE Dolj, Anișoara Stănculescu, care joi dimineaţă a mers în zona Lămâiței pentru a sta de vorbă cu familiile care de mai bine de șapte ani așteaptă să fie racordați la rețeaua de energie electrică.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ