Fii de primari vâlceni, unşi în Ministerul Tineretului şi Sportului

Nici nu i se uscase bine semnătura în funcţie, că ministrul tineretului şi sportului, vâlceanul Bogdan Matei, s-a şi pus pe angajări. Întâmplător sau nu, pe două dintre posturile-cheie din ministerul pe care îl conduce ”a translatat” doi fii ai primarilor din Slătioara şi Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea. Dacă edilul din Slătioara nu dă semne că va trăda PSD-ul, cel din Fârtăţeşti, actualmente membru PNL, balizează între liberalism și social-democrație așa că trebuie convins.

0

Alin Voicescu, secretar general al MTS
În martie 2019, la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a fost numit un nou secretar general: Alin Iulian Voicescu, fiul primarului din comuna Fărtăţeşti, Nicolae Voicescu. Alin Voicescu (32 de ani), de profesie economist, a fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea şi, potrivit ordinului de prim-ministru, exercită funcţia de secretar general al MTS prin detaşare: ”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Alin-Iulian Voicescu exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică temporar vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Tineretului şi Sportului”, se arată în ordinul din martie 2019.

Andrei Romcescu, consilierul ministrului
Și pentru că orice ministru eficient trebuie să aibă consilieri avizaţi, Andrei Romcescu, fiul primarului din Slătioara, Sorin Romcescu, a fost numit, începând cu 27 martie, consilier al ministrului tineretului şi sportului. Romcescu-junior este absolvent al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport şi a fost profesor la Școala Generală nr. 2 ”Eremia Grigorescu”. A cochetat cu halterele, dar mai ales cu fotbalul. A fost component al echipei AS Măgura Slătioara, din comuna în care tatăl său este primar.
Surse din PSD spun că încă două beizadele vâlcene se pregătesc să îşi pună competenţele în slujba sportului românesc de la cel mai înalt nivel.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ