Vâlcea: Se caută salvamari pentru parcul acvatic din staţiunea Călimăneşti

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a anunţat că are nevoie de salvamari pentru deschiderea, la sfârşitul acestei luni, a celui mai mare parc acvatic din judeţ - Mirajul Oltului, realizat în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, anunţă Agerpres.

0

Potrivit reprezentanţilor CJ Vâlcea, ar fi nevoie de cinci salvamari, posturile fiind scoase la concurs de mai multă vreme, dar până acum nu s-a prezentat niciun candidat. „Eu aş vrea din tot sufletul să vă invit la inaugurare şi vreau ca acest obiectiv să fie deschis de Paşte pentru turişti, obligatoriu. Am scos din nou la concurs posturi, căutăm salvamari, dacă ne aude cineva, căutăm salvamari pentru Mirajul Oltului şi nu găsim…”, a precizat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Pe lângă salvamari, la Călimăneşti ar mai fi nevoie şi de un asistent medical, patru îngrijitori curăţenie, doi tehnicieni instalatori şi un conducător ambarcaţiune.

Parcul acvatic şi de relaxare din staţiunea Călimăneşti a fost finalizat în luna ianuarie 2019, după cinci ani de întârzieri. A fost realizat în cadrul proiectului „Mirajul Oltului, extinderea infrastructurii turistice de agrement a staţiunii Călimăneşti-Căciulata“, proiect pe care judeţul Vâlcea, prin Consiliul Judeţean, l-a implementat în parteneriat cu Consiliul Local Călimăneşti, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 5 milioane de euro şi a constat în realizarea a două piscine interioare cu apă termală, trei piscine exterioare cu apă termală, un ansamblu de tobogane cu o înălţime de 14 metri, saună, sală de fitness, zonă de cafenea, vestiare şi grupuri sanitare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ