Olt: Obiectivul filialei judeţene PNL pentru alegerile europarlamentare – peste 20% din voturi

PNL Olt are ca obiectiv pentru alegerile europarlamentare să obţină peste 20% din voturi, potrivit preşedintelui filialei liberale judeţene, Liviu Voiculescu, care s-a arătat convins de faptul că ținta propusă va fi atinsă.

0

„Vrem să obţinem cel mai bun scor din 2007 încoace la alegerile europarlamentare. Şi vă spun cu toată încrederea şi cu toată convingerea pe care colegii mei din judeţ mi-o transmit. Ne-am asumat să obţinem un scor de peste 20% şi nu am emoţii“, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, Liviu Voiculescu (foto). Acesta a menţionat că PNL Olt a strâns 43.000 de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi a partidului pentru alegerile europarlamentare, cu peste 30% mai multe faţă de obiectivul avut.
Voiculescu a anunţat că toţii aleşii locali liberali din judeţ, 364 de persoane, precum şi alţi membri ai partidului, se vor reuni în data de 19 aprilie, la Gala Aleşilor Locali ai PNL Olt, eveniment la care vor participa preşedintele preşedintele partidului, Ludovic Orban, şi candidaţii la alegerile europarlamentare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ