Glume la Ziua Prefecturii
Prima ediţie a Zilei Instituţiei Prefectului a fost sărbătorită marţi şi la Instituţia Prefectului Vâlcea. Au fost prezenţi 11 prefecţi şi patru subprefecţi din cei 13 prefecţi şi nouă subprefecţi din perioada post-decembristă. Simpatic comentariul fostului prefect Anuţa Handolescu la primirea plachetei omagiale: „Și astăzi am conştientizat că am devenit istorie!”

Scara rulantă care strangulează, un caz uitat
Îşi mai aminteşte cineva de accidentul năucitor din ianuarie 2018, când o femeie a murit strangulată după ce şi-a prins fularul în scările rulante din pasajul subteran central din Râmnicu Vâlcea? Ce să vezi, deşi medicul legist Ioan Neamu confirmă strangularea, dosarul a fost clasat pe motiv că… femeia s-a lovit la cap. S-o fi lovit la cap după ce a gâtuit-o fularul şi a căzut, dar aici cercetezi efectul sau cauza? Aşa, deci! A cercetat careva dacă acelea sunt scări adecvate unui pasaj? Ori sunt scări rulante de interior? Era prevăzut în proiect acest tip de scări? Și dacă da, de ce? Dar dacă una prevedea proiectul şi alta a montat constructorul? Nu, nici gând! Mortul e de vină. Până una-alta, scara rulantă de lângă magazinul Cozia nu funcţionează nici acum. (Vom reveni).

Vlădeşti: gunoi şi fudulie!

În comuna Vlădeşti, nu departe de mănăstirea Lacul Frumos, gunoaiele strică peisajul superb al locului. Între timp, primarul PSD Adrian Cosac se laudă că mai rar edil care să le aibă pe astea cu ecologizatul comunei cum le are el! Parol???

Șmecheria „paşaportul grăbit”

Ce îi învaţă lucrătorii de la Serviciul paşapoarte pe cetăţenii care vor să obţină paşaport temporat în regim de urgenţă? Să meargă la medicul de familie şi să îl convingă să le elibereze adeverinţă care să ateste că au probleme medicale ce necesită tratament peste hotare. Tipic dâmboviţean!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ