Alina Cocoşilă (avocat): Îmi doresc să promovez o nouă imagine a avocatului doljean

Chiar dacă are o experienţă de peste un deceniu în practicarea profesiei, putem spune că Alina Mariana Cocoşilă face parte dintr-o generaţie a tinerilor avocaţi care îşi doresc să aducă o schimbare în rândul Baroului Dolj. Şi cum această schimbare nu poate veni de la sine, tânăra avocată a decis să intre în cursa pentru demnitatea de consilier al Baroului Dolj. Ambiţioasă, motivată şi etrem de dedicată, Alina Cocoşilă a prezentat şi câteva dintre proiectele pe care doreşte să le implementeze din viitoarea calitate pe care speră să o obţină la alegerile programate pentru ziua de sâmbătă - 16 martie.

0

În calitate de avocat al Baroului Dolj, cu o experienţă în profesie de 13 ani, mi-am manifestat intenţia să candidez la alegerile din 16.03.2019 pentru demnitatea de consilier al Baroului Dolj.
Înţeleg să mă adresez către voi în mod deschis pe această cale şi vă mărturisesc că m-am hotărât să candidez alături de ceilalţi avocaţi, motivată fiind atât de încurajarea unor colegi, cărora le mulţumesc, cât şi de dorinţa de a promova în mod vizibil şi constant o nouă imagine a avocatului doljean prin intermediulBaroului Dolj, alături de viitorul decan, de consilierii baroului şi de Aociaţia Tinerilor Avocaţi, organizaţie care trebuie reactivată potrivit scopului care a fost creată.
Decizia mea de a candida la demnitatea de consilier se bazează pe proiectele pe care mi-am propus să le implementez şi pe care mi le ascum în calitate de consilier. Acestea sunt:

Promovarea în mod constant a unei noi imagini a avocatului doljean prin intermediul Baroului Dolj
Vă propun să mă susţineţi în proiectul de direcţionare a unei cote de 2% din impozitul pe venitul anual către Asociaţia Tinerilor Avocaţi în susţinerea activităţii de promovare a Baroului Dolj prin diverse programe şi parteneriate cu instituţiile publice.
Susţin realizarea acestui proiect de promovare a avocatului la nivelul judeţului Dolj întrucât consider că, în raport cu celelalte meserii liberale, profesia de avocat are nevoie de o mediatizare pozitivă cât mai amplă la nivel local, în scopul de a obţine o adresabilitate mult mai mare din partea cetăţenilor către avocaţi.
Cred că prin publicitatea Baroului Dolj şi a profesiei de avocat putem contribui la creşterea importanţei activităţilor juridice şi, implicit, a veniturilor avocaţilor.

Valorificarea Vilei Themis în beneficiul direct al avocaţilor Baroului Dolj
Vă propun să mă susţineţi în proiectul meu de eficientizare economică a activităţii vilei şi în demersurile pentru care vă voi reprezenta în Consiliul Baroului Dolj de a oferi facilităţi directe avocaţilor şi familiilor acestora, precum şi pentru creşterea veniturilor Baroului Dolj.

Înţeleg să subsumez interesul comun această candidatură care este centrat pe un set de proiecte punctuale, pliate pe natura executivă a demnităţii de consilier pentru a permite o evaluare eficientă de către colegii avocaţi pe coordonatele implementării şi reuşitei profesionale.

Cordial, av.Alina Mariana Cocoşilă

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ