Senatorul Claudiu Manda: PSD Dolj este pregătită să obțină peste 130.000 voturi la alegerile europarlamentare

O delegaţie a PSD Dolj, condusă de preşedintele organizaţiei, senatorul Claudiu Manda, a depus joi, la sediul central al partidului, listele cu semntărurile de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc în data de 26 mai. Social-democraţii doljeni au strâns aproape 110.000 de semnături şi spun că îşi doresc să obţină peste 130.000 de voturi. Motivaţia este conducerii filialei este cu atât mai mare cu cât Claudiu Manda va fi pe lista pentru Parlamentul European.

0

„Am semnat astăzi adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.
Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului.
Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Dolj, care formează o echipă minunată. Sunt mândru să lucrez cu acești colegi, oameni tineri, oameni cu experiență, oameni plini de entuziasm și determinare!
De asemenea, vreau să le urez succes tuturor colegilor din PSD care intenționeză să candideze la alegerile europarlamentare!“, a menţionat pe pagina sa de facebook senatorul Claudiu Manda.
Trebuie menţionat că pesediştii doljeni au reuşit acum să adune acum aproape la fel de multe semnături pentru susţinerea candidaţilor ca numărul de voturi obţinut la ultimele alegeri europarlamentare din anul 2014, atunci când au format o alianţă alături de UNPR şi PC. În urmă cu cinci ani, aceştia au primit, la Dolj, aproximativ 117.000 de voturi (55,99%).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ