Comunicat de presă
Europarlamentarii PNL vin la Vâlcea!

0

Vineri, 15 martie 2019, Daniel Buda și Hildegard Brandl, doi dintre candidații PNL pentru alegerile europarlamentare din primăvara acestui an, vor veni în județul Vâlcea pentru a se întâlni cu vâlcenii. Aceștia vor participa la acțiunile de strângere de semnături ale organizațiilor locale din municipiile Râmnicu-Vâlcea și Drăgășani și vor sta de vorbă cu vâlcenii, pentru a le explica importanța alegerilor europarlamentare. Această vizită a viitorilor europarlamentri ai PNL în județul Vâlcea face partea din acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea candidaților PNL pentru alegerile din 26 mai 2019, atunci când românii vor vota cei 33 de europarlamentari ce vor reprezenta România în forul european pentru următorii 5 ani.

”România, în primul rând”

”România, în primul rând” este mesajul Partidului Național Liberal pentru aceste alegeri și reprezintă esența programului politic ce va fi prezentat în perioada următoare. Astfel, PNL le propune românilor o listă de oameni onești, care vor pune interesele României mai presus de orice altceva. Partidul Național Liberal este singura forță politică din România respectată la nivel european, ce are puterea să influențeze deciziile la nivelul Parlamentului European, în avantajul României.
Programul vizitei europarlamentarilor PNL în județul Vâlcea este următorul:
11.00 – conferință de presă la sediul PNL Vâlcea;
13.00 – 14.00 – întâlnire cu vâlcenii din municipiul Drăgășani la punctele/corturile de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare;
16.00 – 18.00 – întâlnire cu vâlcenii din municipiul Rm. Vâlcea la punctele/corturile de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare;
18.00 – 19.30 – CDJ al PNL Vâlcea, Teatrul „Anton Pann” Rm. Vâlcea
Invităm pe această cale pe toți vâlcenii interesați să se întâlnească cu cei doi viitori europarlamentari la locațiile menționate din Râmnicu-Vâlcea și Drăgășani și să semneze listele de semnături pentru susținerea candidațiilor PNL pentru alegerile europarlamentare, asigurându-i că-i vom reprezenta cu cinste și onoare în Europa.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ