Vineri - 15 martie, ora 15.00
Presa din Vâlcea protestează față de gestionarea catastrofală a proiectului Autostrăzii Sibiu – Piteşti

0

În semn de solidaritate cu protestatarii moldoveni, presa din județul Vâlcea îşi va suspenda activitatea, pe 15 martie, ora 15.00, timp de 15 minute. În afara acestui interval, canalele media pe care le reprezentăm vor difuza, afișa și distribui logo-ul alăturat precum și informații despre Autostrada Sibiu-Pitești.
Această manifestare se dorește un semnal de alarmă față de modul absolut catastrofal în care este gestionată problema Autostrăzii Sibiu-Pitești, investiție ce reprezintă singura soluţie pentru dezvoltarea economică şi legarea judeţului Vâlcea de rutele de transport europene.
Considerăm că acest protest civic are susţinerea administraţiilor locale, judeţene, precum şi a tuturor forţelor politice din Vâlcea, pentru că, înainte de a fi membru PSD, PNL, PER, ALDE, USR, suntem vâlceni.

Reamintim că Autostrada Sibiu – Piteşti a fost proiectată de autorităţi încă din 1978, odată cu semnarea Tratatelor de Transport Internaţional Rutier (TIR) dar, din păcate, după 1989, lucrarea a fost tărăgănată de toate regimurile politice.

Râmnicu Vâlcea Week
Arena
Vocea Vâlcii
VTV
TV Vâlcea1
Jurnal Vâlcean
Gazeta Vâlceană
Eveniment Vâlcean
Indiscret în Oltenia

Invităm toți colegii din presă să se alăture protestului nostru.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ