Indiscreții de Vâlcea

0

Apavil, facem şi noi o revizie?
Pe strada „Daniil Ionescu” din Râmnicu Vâlcea, apa rece de la robinet este neagră şi plină de impurităţi. Revoltat, un locatar a postat aceste imagini, luni, 11 februarie. Bine ar fi ca stimabilul Apavil să îşi trimită acolo o echipă de verificare a instalaţiilor de aducţiune. Sau nu se poate din cauză că acolo sunt din ce în ce mai puţini specialişti şi mai mulţi sinecurişti?

Au pus mână de la mână pentru liniştea comună
Câteva firme cu ştaif din Vâlcea ar fi pus mână de la mână, ar fi adunat o sumă astronomică şi ar fi dat-o „cui trebuie”, pentru a-l avansa pe un anume domn într-o instituţie de nivel naţional, de imporanţă fundamentală pentru afacerile lor. Oare, „cui trebuie” ăsta a dus toţi banii la partid? Sau şi-a îmbogăţit colecţia de tablouri?

O afacere care nu dă greş…
Se pare că una dintre cele mai bogate familii din nordul judeţului Vâlcea, Iuliana şi Mihai Moise, din Călimăneşti, şi-ar fi extins afacerile cu o firmă de pompe funebre. La cum se moare în România, asta chiar este o afacere! În presa locală a apărut următorul anunţ: Pompe funebre „La Moise” din Călimăneşti oferă următoarele servicii: transport sicrie intern şi internaţional, îmbălsămare, capac frigorific, catering, pachete, pomeni, coroane, jerbe. Plăţile se pot face şi după încasarea ajutorului de înmormântare (Casa de Asigurări de Sănătate şi Casa de Pensii). Serviciile sunt oferite NON STOP. Preţuri mici. Oferim maximă seriozitate. Relaţii la telefon (…).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ