Comunicat de presă
ALDE DOLJ: Un program bun pentru cetăţeni, economie şi mediu

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Încurajăm accesarea Programului privind sistemele fotovoltaice. Este un program util deopotrivă pentru cetățeni, pentru economie și pentru mediu”.

0

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională este un proiect susținut consecvent de către ALDE în actuala guvernare.
Faptul că se bucură de un interes foarte mare din partea românilor arată că este un proiect necesar, cu multe consecințe pozitive pentru cetățeni, pentru economie dar și pentru mediu.
Important de știut pentru toți cei care, și în Dolj, vor să acceseze acest program că ghidul de finanțare, toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu acest Program se publică pe site-ul AFM, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Sisteme fotovoltaice.
Astfel, în perioada 25 ianuarie – 01 martie 2019 este deschisă sesiunea de înscriere în vederea validării instalatorilor (firmele de instalare) în cadrul acestui program.
Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se va face la unul dintre instalatorii validaţi care au încheiat contract de participare cu AFM, după încheierea etapei de validare a instalatorilor și publicarea listei acestora pe site-ul instituției.
Pentru a beneficia de finanțare în cadrul acestui program, persoană fizică trebuie să respecte criteriile de eligibilitate a solicitantului, criteriile de eligibilitate a proiectului și cerințele tehnice ale componentelor sistemului de panouri fotovoltaice și să prezinte documentele necesare solicitantului pentru înscriere așa cum se regăsesc în ghidul de finanțare disponibil pe site-ul AFM .
Ca partid liberal modern încurajăm inițiativa și asimilarea noilor tehnologii în societate pentru dezvoltare și creșterea calității vieții oamenilor.
Recomandăm acest program tuturor celor care vor să aducă progres în viețile lor și ale comunităților din care fac parte.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ