În perioada 8-10 martie 2019, la Craiova
Târgul de turism al Olteniei – cel mai important eveniment dedicat turismului

Alege-ţi destinaţia de vacanţă la Târgul de Turism al Olteniei şi poţi beneficia de reduceri substanţiale la pachete turistice achiziţionate! Evenimentul debutează pe 8 martie 2019, la Centrul Multifuncţional Craiova, iar vizitatorii vor avea parte de 3 zile de oferte speciale.

0

* Prestige Tours, alături de 7 agenţii de turism partenere, a pregătit oferte speciale cu reduceri Early Booking, dar şi multe alte surprize pentru vizitatori. Amatorii de vacanţe au parte de reduceri de până la 40% pe perioada târgului, dar şi oferte speciale către Antalya cu plecare din Craiova şi nu numai.
*Aventura cu Balonul – un nou produs de promovare!
Târgul de Turism al Olteniei organizează în perioada 8-10 martie 2019, la Centrul Multifuncţional Craiova, zbor ancorat cu balonul cu aer cald – un mijloc inedit şi eficient de promovare, publicitate, reclama de afaceri pentru cei interesaţi.
* Pe urmele dinozaurilor…
Vino împreună cu copilul tău la Centrul Multifuncţional Craiova în perioada 8-10 martie şi descoperiţi secretele din preistorie! Dino Parc Râşnov, singurul parc tematic de dinozauri din România, vă aşteaptă cu informaţii şi surprize
* Grand Hotel Minerva Resort & Spa k Afrodita Resort & Spa k Diana Resort vă invită să descoperiţi în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea şi confortul
* Nu vor lipsi prezentări de locaţii nou-deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Concomitent cu ediţia a IV-a a Târgului de Turism al Olteniei, se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. III – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificaţie şi cofetărie.
* Horeca Expo Oltenia organizează concursul anului, dedicat producătorilor din segmentul panificaţie şi cofetărie ce se va desfăşura pe data de 9 martie 2019
* Nu vor lipsi cooking show-uri organizate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newslettere, comunicate de presă, menite să atragă un număr cât mai mare de vizitatori.

Sponsor al evenimentului Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România.
Intrarea vizitatorilor va fi liberă!

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ