Indiscreții de Vâlcea

0

După ce le-a luat ţiganilor votul, primarul din Bujoreni i-a dat în judecată
După ce, ani de zile, ţiganii din Bujoreni au fost folosiţi pe post de masă de manevră electorală, actualul primar, Gheorghe Gîngu, i-a dat în judecată pe 728 dintre aceştia din cauză că nu şi-au plătit amenzile care totalizează vreo 3 milioane de lei. Păi, de, domn primar! Nu le dădurăţi şi dumneavoastră curaj? Nu vă angajarăţi şi un consiler de rom care, în 2017, la alegerile parţiale, vă conduse împreună cu etnia spre victorie? Acum vă cuprinse fiorul civic sau vă mărirăţi salariile la primărie, de nu mai aveţi bani la buget nici de hârtie igienică? Haoleu!!!

Restaurantul Gallo Nero se mută pe locul mortului?

Se aude că deja celebrul restaurant Gallo Nero din Râmnicu Vâlcea se va muta în sediul defunctului „Avenue”. Motivul? Proprietarul clăirii în care se află Gallo ar fi mărit chiria în mod exorbitant. O fi, dar şi toate cârciumile care au funcţionat în „partea cealaltă” au sucombat. Prietenii, dar şi duşmanii ştiu de ce…

Protocolul respectat, pacient în comă

În cazul lui Ayan Mutu, băieţelul aflat în comă la Bucureşti după un parcurs cu probleme la Spitalul Judeţean Vâlcea, singurul medic sancţionat, deocamdată, este medicul de gardă, Angela Jugrăvescu. Astfel, comisia de cercetare disciplinară prealabilă a spitalului a decis reducerea salariului de bază al doamnei cu 10% pe o durată de trei luni. În rest, toţi ceilalţi medici „au respectat protocolul”, informează SJU Vâlcea într-un comunicat de presă. Să te sufoci de revoltă, ce mai! Cazul este cercetat şi de Judecătorie, precum şi de Colegiul medicilor.

Ce poate păţi o poliţistă când o strânge centura

Casa unei poliţiste din comuna Pietrari a fost jefuită duminică seara. Hoţii au furat printre altele arma acesteia, precum şi muniţia din dotare. În timp ce avea loc spargerea, poliţista se afla în patrulare prin comună. Motivul pentru care nu purta arma poate fi hilar sau din contră: era însărcinată şi o incomoda centura.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ