„Trebuie să fim alături de craioveni, să discutăm cu ei, trebuie să le prezentăm proiectele şi faptele noastre. Pentru că nu poate să nege nimeni că din 2016 şi până acum lucrurile în România au mers bine. Şi românii au simţit asta pe cardul de salariu, pe cel de pensie, în veniturile familiei. Promisiunile noastre din 2016 erau un proiect politic, iar acum vorbim despre Legea pensiilor care este o realitate şi produce efecte, discutăm de crelterea punctului de pensie, o altă realitate vizibilă pe orice fluturaş. Că vorbeam de investiţii, de sprijin pentru Craiova, de drum expres până la Piteşti, unele sunt rezolvate, altele în curs de rezolvare.
(…) Să nu uităm însă că a fost o perioadă în care, deşi administraţia oraşului avea aceaşi culoare cu cea a Guvernului şi a preşedintelui, aici nu a curs lapte şi miere. Craiova nu a avut parte de dezvoltarea pe care o merita şi de care alte oraşe au avut parte. Lucrurile s-au schimbat însă în 2012 când la Primărie am avut un om care a sfinţit locul – Lia Olguţa Vasilescu.
(…) Dincolo de politică, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu am venit cu tăieri de salarii, am venit cu tăieri de taxe. Priviţi la TVA. Am venit cu creşteri de salarii, de pensii, tichete de vacanţă etc… Sunt lucruri la care românii nu visau. (…) Ţara noastră s-a schimbat în bine. Însă asta nu bucură pe toată lumea. Şi mă refer aici la Opoziţie, la PNL, la preşedintele Iohannis, care contestă toate legile, care blochează aplicarea Legii pensiilor, care nu fac decât să critice“, a declarat Radu Preda.

Reamintim că sâmbătă, 26 ianuarie, la Filarmonica „Oltenia“ Craiova, a avut loc Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale de Pensionari a PSD Craiova, eveniment la care au participat 350 de delegaţi, precum şi numeroşi invitaţi şi membri de partid.