„Trebuie să fim alături de craioveni, să discutăm cu ei, trebuie să le prezentăm proiectele şi faptele noastre. Pentru că nu poate să nege nimeni că din 2016 şi până acum lucrurile în România au mers bine. Şi românii au simţit asta pe cardul de salariu, pe cel de pensie, în veniturile familiei. Promisiunile noastre din 2016 erau un proiect politic, iar acum vorbim despre Legea pensiilor care este o realitate şi produce efecte, discutăm de crelterea punctului de pensie, o altă realitate vizibilă pe orice fluturaş. Că vorbeam de investiţii, de sprijin pentru Craiova, de drum expres până la Piteşti, unele sunt rezolvate, altele în curs de rezolvare.
(…) Să nu uităm însă că a fost o perioadă în care, deşi administraţia oraşului avea aceaşi culoare cu cea a Guvernului şi a preşedintelui, aici nu a curs lapte şi miere. Craiova nu a avut parte de dezvoltarea pe care o merita şi de care alte oraşe au avut parte. Lucrurile s-au schimbat însă în 2012 când la Primărie am avut un om care a sfinţit locul – Lia Olguţa Vasilescu.
(…) Dincolo de politică, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu am venit cu tăieri de salarii, am venit cu tăieri de taxe. Priviţi la TVA. Am venit cu creşteri de salarii, de pensii, tichete de vacanţă etc… Sunt lucruri la care românii nu visau. (…) Ţara noastră s-a schimbat în bine. Însă asta nu bucură pe toată lumea. Şi mă refer aici la Opoziţie, la PNL, la preşedintele Iohannis, care contestă toate legile, care blochează aplicarea Legii pensiilor, care nu fac decât să critice“, a declarat Radu Preda.

Reamintim că sâmbătă, 26 ianuarie, la Filarmonica „Oltenia“ Craiova, a avut loc Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale de Pensionari a PSD Craiova, eveniment la care au participat 350 de delegaţi, precum şi numeroşi invitaţi şi membri de partid.

Facebook Comments

1 COMENTARIU

 1. Daca pentru PSD conteaza faptele, uitati un mic exemplu al faptelor dumneavoastra:
  Un mic exemplu al modului in care opereaza alesii nostri si modul josnic in care considera ca este normal sa ne trateze:
  Radu-Cosmin PREDA, Parlamentar ales in Circumscripţia electorală nr.17 Dolj, Preşedinte, de la data de 1.9.2017 al Comisiei pentru cultură şi media, conform Fisei de senator (pe care o gasiti online pe site-ul senatului), publica pe pagina sa personala de Facebook in data de 11.03.2019 un articol din care citez: “Astăzi, am votat la Senatul României o serie de modificări importante ale legislației care vin în sprijinul românilor.
  Cu 84 de voturi „Pentru”, majorarea alocației de stat pentru copii a fost adoptată de Senat. Astfel, prin votul la Legea 118/2019 se aduc următoarele modificări :
  – Copiii cu vârsta până la doi ani vor primi o alocație de 300 de lei lunar (majorare de la 200 de lei)
  – Copiii cu dizabilități vor primi alocație majorată de la 200 la 300 de lei până la 18 ani
  – Copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani (respectiv până la finalizarea studiilor liceale sau profesionale) vor primi alocație majorată de la 84 de lei la 150 de lei.”
  Ca orice cetatean cu mintea limpede si cu dreptul de a il trage la raspundere pentru ca ma reprezinta (credeam eu…), AM INDRAZNIT sa ii atrag atentia unui suav domn cu nume reprezentativ pentru ce ne rezerva viitorul, domnul Gheorghe POMANA, ca nu e cazul sa il felicite cu atata ardoare pe renumitul politician pentru imensul succes, deoarece nici ideea si nici finalizarea acesteia nu ii apartin (nici lui, nici partidului din care face parte).
  Si stiti ce? In prostia lui netarmurita, domnul senator imi sterge postarea (desi era una absolut civilizata si trista rau, nicidecum rauvoitoare sau jignitoare), dar imi raspunde total pe langa subiect cu vorbe mari si asa cum am fost obisnuiti, un picut analfabet. Apoi imi blocheaza dreptul de a mai comenta pe pagina sa.
  Si a avut dreptate sa ma blocheze. Pentru ca tocmai voiam sa ii trimit o copie a Raportului de vot grupat pe partide din care reiese clar ca din 77 de parlamentari PSD prezenti in sala NUMAI 2 AU VOTAT PENTRU MARIREA ALOCATIILOR COPIILOR.
  Sa inteleg ca acum veti fi dat afara din partid, domnule Radu-Cosmin PREDA? Pentru nu va incadrati in standarde.

LĂSAȚI UN MESAJ