Indiscreții de Vâlcea

0

Probleme…
Muzeul de arme medievale şi animale împăiate de la Centrul expoziţional Seaca nu a putut fi deschis în perioada preconizată, din cauza problemelor cu încălzirea spaţiului. Nicio surpriză, au mai fost anulate nişte evenimente de notorietate din acelaşi motiv! Se aude însă că neajunsul a fost remediat şi, la finele lunii februarie, muzeul va fi accesibil publicului.

Totuşi, la ALDE nu mor caii când vor câinii
Conducerea centrală a ALDE ar fi anulat decizia Biroului Politic interimar Vâlcea (în traducere Biroul Ţache Lovin), care îl exclusese din partid pe profesorul Remus Grigorescu, preşedinte al ALDE Râmnicu Vâlcea. Că bine zicea cine zicea: „Nu mor caii când vor câinii”.

Cazul Ayan Mutu, din ce în ce mai grav

Se vorbeşte din ce în ce mai insistent despre măsluirea unor documente în cazul Ayan Valentin Mutu, băieţelul aflat în moarte cerebrală la Bucureşti, după ce a stat internat trei zile la Spitalul Judeţean Vâlcea. Dar să aşteptăm concluziile anchetelor în desfăşurare. Să sperăm că anchetele astea nu vor confirma zicala românească „Vrei să scunzi ceva, faci o anchetă”. Între timp, dinspre Bucureşti vin veşti proaste în privinţa stării de sănătate a copilului.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ