Comunicat de presă
Titlu: “EXECUTARE MOBILIER LA COMANDA”

0

Urmatoarele informatii trebuie sa se regaseasca obligatoriu in continutul comunicatului/anuntului :
Tipul materialului: Comunicat de presă
Titlul proiectului: “EXECUTARE MOBILIER LA COMANDA”
Numele beneficiarului: SC MIRAKL SRL

Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea SC MIRAKL SRL prin achizitia de echipamente de ultima generatie pentru fabricarea mobilierului la comanda.
Atingerea obiectivului general al proiectului conduce la realizarea obiectivului prioritar și de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – consolidarea poziției pe piața a IMM-urilor în domenii competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile de Dezvoltare Regională.

Valoarea totala a proiectului: 519.078,00 lei
Finantarea nerambursabila: 388.710,00 lei
Valoare contributiei europene(FEDR): 330.403,50 lei

Rezultatele proiectului:
1. Cresterea cifrei de afaceri cu minim 300% fata de cifra de afaceri aferenta bilantului la 31.12.2016 in 3 ani de la finalizarea implementarii proiectului, ca urmare a diversivicarii activitatii si cresterii numarului de clienti.
2. Cresterea productivitatii muncii prin angajarea cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata a 3 persoane noi fata de numarul mediu de personal inregistrat la bilantul aferent anului 2016. Din cei 3 noi angajai cel putin un angajat va fi persoana cu handicap. Mentinerea locurilor de munca se va realiza pe o perioada de cel putin 3 ani de la implementarea proiectului.
3. Ca urmare a implementarii proiectului societatea va achizitiona 5 utilaje de inalta performanta necesar efectuarii mobilierului la comanda pentru care va asigura functionarea si intretinerea lor in coditii optime. Website-ul realizat ca urmare a implementarii proiectului va contine magazin online si sistem CRM (Customer Relationship Management) ce va ajuta societatea sa intre pe piata de mobila intr-un timp foarte scurt
Impactul proiectului: Prin implementarea proiectului SC MIRAKL SRL va contribui la dezvoltara economica si sociala a regiunii de dezvoltare Sud Vest Oltenia prin dezvoltarea unei microantreprinderi care ofera produse de mobilier cu valoare adaugata mare si de calitate ridicata.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.12.2017-30.11.2018
Codul MySMIS: 111801
Locatia de implementare a proiectului: CRAIOVA, Str. Bilteni nr. 54, jud. Dolj
Date de contact:: Mirescu Lucian, funcție Administrator
Tel/fax/email: 0722340954 / office@mirakl.ro
Website: https://www.mirakl.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ