Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0

Administraţia Naţională Apele Române – Administraţia Bazinală de Apă Olt, titular al proiectului: DEVIERE/ÎNTUBARE RÂU OLTEŢ LA ALUNU, JUDEŢUL VÂLCEA (FAZĂ STUDIU DE FEZABILITATE), anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Vâlcea: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul: DEVIERE/ÎNTUBARE RÂU OLTEŢ LA ALUNU, JUDEŢUL VÂLCEA (FAZĂ STUDIU DE FEZABILITATE), propus a fi amplasat în judeţul Vâlcea, comuna Alunu, sat Alunu, punctul “Gropile”.
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Vâlcea, din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, în zilele de luni – vineri, orele 900 – 1400 , precum şi la următoarea adresă: www.apmvl.anpm.ro
2. Publicul interesat poate înainta completări/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ