„Out of the books“ – lecturi urbane în spaţii neconvenţionale din Craiova

„Out of the books“ este un eveniment special organizat de Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova în perioada 15 - 18 noiembrie 2018. Programul este coordonat de regizorul Bobi Pricop şi aduce în faţa publicului şase actori în şase contexte diferite, în spaţii neconvenţionale din Craiova. Spectatorii vor putea să-i urmărească pe actori citind din marile romane ale literaturii universale într-o cameră dintr-un hotel-boutique, într-o sală de sport, un studio de radio, la Planetariu sau într-o seră din Grădina Botanică.

0

Actorii Claudiu Bleonţ, Iulia Colan, George Albert Costea, Romaniţa Ionescu, Iulia Lazăr şi Sorin Leoveanu vor lectura din autori precum H.G. Wells, Daniel Keyes, Marchizul de Sade, Haruki Murakami, James Joyce sau Antoine de Saint-Exupéry. Accesul la cele 6 reprezentaţii „Out of the books“ este liber şi se va face în limita locurilor disponibile. Înscrierile se vor face doar în zilele de 12 şi 13 noiembrie, exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Naţional Craiova.

PROGRAM
Joi, 15 noiembrie, ora 22:00, la Biergarten Craiova06

IULIA LAZĂR: Dragă Nora de James Joyce

Vineri, 16 noiembrie, ora 19:00, la Planetariu- Muzeul de Ştiinţe

SORIN LEOVEANU: Micul Prinţ de Antoine de Saint-Exupéry

Vineri, 16 noiembrie, ora 21:00, la sala de spinning  4moving (Metal.Lemn)

ROMANIŢA IONESCU: Autoportretul scriitorului ca alergător de cursă lungă  de Haruki Murakami

Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 17:00, în sera din Grădina Botanică

IULIA COLAN: Flori pentru Algernon de Daniel Keyes

Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 20:00, la hotelul-boutique 5 Continents

GEORGE ALBERT COSTEA: Justine de Marchizul de Sade

Duminică, 18 noiembrie, ora 20:30, transmisiune live din studioul Radio Oltenia Craiova

CLAUDIU BLEONŢ: Războiul Lumilor de H.G. Wells

Bobi Pricop, regizorul Teatrului Naţional din Craiova, alege şi cu acest proiect tot o direcţie neconvenţională. Autorul, Profu` de religie şi Iluzii sunt spectacole care încă se joacă la Craiova cu casa închisă, invitate şi la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale. Bobi Pricop este printre cei mai apreciaţi tineri regizori români, a câştigat numeroase premii naţionale, iar din 2017 este pe lista nominalizaţilor la Premiile Europa pentru Teatru – Noi Realităţi Teatrale.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ