Indiscreții de Vâlcea

0

Liberalul Folea, stipendiat de PSD
Liberalul Gheorghe Folea a fost numit membru în consiliul de administraţie al Spitalului Judeţean Vâlcea, graţie generosului ajutor al preşedintelui Consiliului Judeţean, pesedistul Constantin Rădulescu. Să fie stipendiul pentru voturile lui Folea alături de PSD în CJ Vâlcea? Sau pentru ceva mai mult? Zice lumea că în zona Drăgăşani, guvernată de doctorul Folea, se derulează o propagandă pro-PSD foarte interesantă. Şi mai zice că, după ce va termina cu Samoil Vâlcu, PNL Vâlcea îl va da afară şi pe Folea.

Miroase a vrajbă la ecologişti?

O parte dintre membrii Partidului Ecologist Vâlcea pompează un vânt defavorabil înscrierii în partid a liberalului (încă) Samoil Vâlcu. Domnul Vâlcu ar cam fi la uşă, dar dacă se suflă puternic din interior, mde! Zice lumea că în mandatul viitor Samy Vâlcu ar putea primi, din partea ecologiştilor, un post de vicepreşedinte al CJ Vâlcea. Dar acolo pare titular Valer Tudor, piesă grea a partidului. Hm, parcă miroase a vrajbă…

Îşi recunosc veniturile „nesimţite”
Doi oameni politici recunosc faptul că primesc de la stat ceea ce se cheamă venituri „nesimţite”. Unul este fostul senator Nicolae Pătru, care zice că are o pensie exagerată, celălalt, un ales al PNL, care crede că au dreptate oamenii să-i urască pe parlamentari pentru salariile de care beneficiază. Aşa, deci! Nişte donaţii, ceva?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ