Indiscreții de Vâlcea

0

Senzaţional!
Asta da, ştire senzaţională. Marţi, 9 octombrie, pompierii vâlceni au salvat o femeie din comuna Sălătrucel care căzuse de două zile într-o fântână adâncă de 10 metri. În momentul în care a fost scoasă din fântână femeia era conştientă, nu avea răni şi le-a povestit pompierilor că a căzut accidental, în timp ce trecea prin zonă. Fântâna fusese construită aproape la nivelul pământului şi era ascunsă de vegetaţie.

Excludere inedită!

Probabil în premieră în istoria PNL, un membru de partid a fost înştiinţat că a fost exclus din această formaţiune politică prin intermediul… executorului judecătoresc. Este vorba despre Samoil Vâlcu, de la PNL Vâlcea. Excluderea lui Vâlcu este urmare a faptului că în calitatea (sau în defectul, depinde cine judecă) de consilier judeţean PNL a votat alături de Putere două proiecte.

Gata cu pomana!
În timp ce dă în judecată presa vâlceană pentru restituirea banilor de publicitate pe anul 2014, CET Govora trimite aceloraşi canale media, spre publicare, alte şi alte anunţuri. De la intrarea în insolvenţă a CET, mass-media a publicat toate aceste anunţuri fără să ceară un leu măcar, considerând că trebuie să fie solidară cu o societate locală aflată în dificultate. Hm, s-a terminat cu pomana!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ