Membrii ALDE Dolj au strâns peste 3 tone de deșeuri de Ziua Mondială a Curățeniei

Anișoara Stănculescu, președinte OFLDE Dolj: „Acțiunile noastre de ecologizare vor continua. Sunt, din păcate, înca multe deșeuri care poluează natura în județul nostru”.

0

ALDE Dolj a mobilizat, de Ziua Mondială a Curățeniei, peste 100 de persoane din structurile sale, majoritate din Organizația sa de femei – OFLDE, dar și din Organizația de Tineret -TLDE, precum și membri ai Organizației de la Malu Mare, la o acțiune de voluntariat pentru ecologizare. Sub egida Un mediu curat – un viitor sănătos, cei 100 de voluntari din ALDE Dolj (dintre care aproximativ 70 de femei)  au strâns peste  150 de saci de gunoaie, adică peste 3 tone de deșeuri din vecinătatea localității Preajba, comuna Malu Mare.
ALDE Dolj și-a făcut un bun obicei ca periodic să desfășoare astfel de acțiuni de ecologizare. Acțiunile vor continua și în alte zone ale județului unde vor fi mobilizate organizații locale ale partidului condus la nivelul județului Dolj de deputatul Ion Cupă.
„Trebuie să dăm cu toții o mână de ajutor pentru a elibera natura de povara deșeurilor. Curățenie înseamnă sănătate. Un mediu verde înseamnă viitor”, a precizat Anișoara Stănculescu, președinta OFLDE Dolj, principalul organizator al acțiunii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ