Vâlcea: Locuitorii comunei Păuşeşti Măglaşi vor vedea filme 3D

Căminul Cultural din comuna Păuşeşti Măglaşi, aflat în lucrări de reabilitare şi modernizare, ar putea fi inaugurat în luna septembrie a.c. a declarat primarul Alexandru Dediu.

0

Clădirea modernizată va avea, printre altele, o sala de 300 de locuri cu aparatură 3D precum şi o sală de fitnss. „Proiectul prevede schimbarea acoperişului, înlocuirea tâmplăriei, înlocuirea instalaţiei electrice, construirea a două grupuri sanitare, zugrăveli interioare şi exterioare, anveloparea clădirii, branşarea la utilităţile publice şi introducerea încălzirii centrale. Căminul va fi dotat şi cu sală pentru filme 3D. Nu în ultimul rând, va fi reabilitată şi modernizată sala de spectacole şi de nunţi. De asemenea, va fi modernizat spaţiul în care va funcţiona biblioteca şi vom avea şi o sală de fitness”, a declarat primarul Alexandru Dediu.
Finanţarea este realizată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Printre priorităţi, extinderea reţelei de gaze
Alexandru Dediu a mai declarat că printre multiplele proiecte ale primăriei se află şi extinderea reţelei de gaze. „Sunt solicitări foarte multe din partea localnicilor. În comună există deja reţea de gaze pe 18 kilometri, dar mai sunt locuri deficitare la acest capitol. Ne-am propus să rezolvăm această problemă cât mai repede cu putinţă”, afirmă primarul din Păuşeşti Măglaşi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ