Întreg Municipiul Râmnicu Vâlcea rămâne fără apă caldă timp de nouă zile

0

„Având în vedere contractul de furnizare energie termică către CIECH Soda România nr. 81495/18.11.2016 care prevede oprirea totală o data la patru ani și  nota comună încheiată intre CET Govora, CIECH Soda Romania şi Oltchim SA prin care s-a stabilit că oprirea totală să se facă în perioada 02 – 11 septembrie 2018, vă comunicăm că începând cu data de 03.09.2018, ora 07:00, CET Govora va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toţi consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Râmnicu Vâlcea.
Menționăm ca aceste lucrări de mentenanță prevazute pentru perioada menționată nu se pot efectua decât cu oprirea tuturor instalaţiilor.
În condițiile în care toate lucrările prevăzute a fi efectuate în această perioadă de cele 3 societăți menționate mai sus se vor termina mai repede decât data prevazută pentru repornire, CET Govora va reveni în timp util cu o adresă de informare prin care va comunica data reînceperii furnizării de apă fierbinte către consumatorii municipiului Ramnicu Vâlcea.
Vă multumim pentru întelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat în această perioadă”, informează CET Govora într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ