Indiscreții de Vâlcea

0

Preşedintele CJ Vâlcea, pro tradiţie
Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, are o colecţie în creştere de cămăşi populare pe care le îmbracă la evenimentele de suflet. Toate sunt cusute în comuna Stoeneşti, unde câteva doamne păstrează cu succes tradiţiile vâlcene. Iar pentru această iarnă, Costi Rădulescu îşi va comanda un palton, tot cu motive populare. Frumos!

Mai mare ruşinea!

Lamentabil comportamentul unora dintre râmnicenii prezenţi duminică la festivităţile prilejuite de Ziua Imnului Naţional. După ce au dat năvală la recepţia oferită de primărie şi la care participau şi invitaţi străini, inclusiv doi ambasadori, s-au luat harţă pe mâncare. Cei care nu au mai avut loc la îmbulzeală au cerut mâncarea de pe mesele oaspeţilor. În prealabil, se furaseră baloanele ce urmau să fie înălţate într-un anumit moment al ceremonialului. Mai mare ruşinea!

Contraste

Cuiva i s-a făcut un pic rău la ceremoniile prilejuite de Ziua Imnului Naţional, celebrată la Râmnicu Vâlcea. Poate este greu de crezut, dar i s-a întâmplat tocmai fostului fotbalist de top şi director tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă. Nu, nu a fost un caz de luat cu targa, un vertij-două, acolo! În schimb, etalon de rezistenţă au fost cei 60 de copii din Republica Moldova şi Cernăuţi-Ucraina, care, pe 28 iulie, pe o vreme ce a oscilat între caniculă şi ploaie, au oferit un concert de neuitat în scuarul Mircea cel Bătrân.

Întâmplător sau nu?

Întâmplător sau nu, prefectul judeţului Vâlcea, Florian Marin, şi-a luat concediu de Ziua Imnului Naţional, evenimentul de maximă anvergură de pe agenda Primăriei Râmnicu Vâlcea. Prilej de speculaţii în privinţa relaţiilor tensionate dintre prefect şi primarul Gutău. Hm!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ