Radu Preda, senator PSD de Dolj: Programul de guvernare dă roade. Adevăr, nu fake news

Senatorul PSD de Dolj Radu Preda susţine că partidul de guvernământ îşi va respecta toate promisiunile făcute în campania electorală, astfel încât veniturile oamenilor să crească indiferent că muncesc la stat sau la privat.

0

Senatorul doljean exemplifică printr-un grafic privind evoluţia pensiilor în ultimii doi ani. „Aşa arată evoluţia veniturilor în ceea ce priveşte creşterea pensiilor publice, a pensiei minime garantate aflate în plată şi a indemnizaţiei pentru persoane cu handicap. Adevăr, nu fake news!”, punctează social-democratul.

Senatorul social-democrat spune că guvernul PSD-ALDE este unul performant, cifrele din ultimele şase luni fiind elocvente în acest sens. „Şomajul este în scădere, ajungând la un minim istoric de 3,48 la sută. Am reuşit să creştem salariile la medici şi la profesori. Am crescut subvenţia pentru angajarea persoanelor fără un loc de muncă de la 1.000 de lei la 2.250 de lei. Am redus birocraţia pentru persoanele cu venituri din activităţi independente. O altă măsură importantă: reducerea accizelor cu 10 la sută pentru transportatori. Guvernul PSD-ALDE s-a preocupat şi de investiţiile strategice şi aş aminti aici legea achiziţiilor publice şi legea parteneriatului public-privat. Pe această din urmă lege sperăm să se realizeze autostrada Bucureşti – Craiova – Lugoj, atât de necesară pentru întreaga Oltenie. Programul PSD dă roade şi ne bucură acest lucru”, a conchis senatorul PSD.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ