Vâlcea: Deputatul Cocoș, membru al Comisiei pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi

„Printr-o hotărâre adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din data de 03.07.2018, deputatul Vasile Cocoș a fost desemnat să facă parte din Comisia comună specială a Camerei Deputaților și Senatului pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României.”, anunță departamentul de comunicare al parlamentarului social-democrat, într-un comunicat pentru mess-media.

0

Documentul mai precizează că este pentru prima data în România când activitatea Curții de Conturi va fi controlată de către Parlamentul României prin intermediul acestei Comisii și subliniază că desemnarea parlamentarului vâlcean se produce ca urmare a îndelungatei sale experiențe în domeniul financiar – contabil:
„Desemnarea deputatului Vasile COCOȘ în această Comisie s-a datorat printre altele și unei îndelungate experiențe în managementul financiar – contabil , acesta fiind un experimentat auditor financiar, expert contabil și evaluator. Conform art. 3 din această hotărâre, Comisia va functiona până la sfârșitul legislaturii parlamentare 2016 – 2020.
Principala atribuție a acestei comisii va fi verificarea execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României, iar rapoartele întocmite se vor pune la dispoziția grupurilor parlamentar în vederea supunerii dezbaterii plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului”, se arată în comunicat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ