PSD pompează sânge proaspăt la Apavil

SC Apavil SA, operator regional de captare, tratare, distribuţie şi epurare a apei din judeţul Vâlcea, a dat publicităţii rezultatele concursurilor pentru postul de consilier al directorului general pe probleme economice, respectiv consilier al directorului general pentru relaţia cu ADI Apa Vâlcea, UAT-urile şi alte instituţii publice şi de stat.

0

Potrivit anunţului de pe portalul instituţiei, concursul pentru postul de consilier al directorului general pentru relaţia cu ADI Apa Vâlcea, UAT-urile şi alte instituţii pubice şi de stat a fost câştigat de Alexandru Manea. Acesta este membru al Partidului Social Democrat şi, conform unor surse din această formaţiune politică, este de profesie economist. Ceilalţi trei competitori au fost respinşi, fie din cauza dosarelor incomplete (Dinescu Mihaela şi Vlad Cristina Ioana), fie ca urmare a faptului că nu au îndeplinit condiţiile de participare la concurs (Vergu Mihaela Cătălina).
Cei patru candidaţi pentru postul de consilier pe probleme economice au fost respinşi
Postul de consilier al directorului general pe probeme economice rămâne vacant. Comisia a constatat că din cei patru candidaţi, trei nu au îndeplinit condiţiile de participare la concurs (Hrițcu Elena Georgeta, Vergu Mihaela Cătălina şi Lazăr Constantin Bogdan), iar un dosar era incomplet (Vlad Cristina Ioana). Aşadar, Vlad Cristina Ioana şi Vergu Mihaela Cătălina şi-au depus dosarele pentru ambele posturi scoase la concurs. Apavil face precizarea că pentru niciuna din probele concursului nu s-au făcut contestaţii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ