În Budeşti-Vâlcea investiţiile continuă

Deşi bugetul este insuficient în raport cu proiectele, în Budeşti, una dintre cele mai bogate şi dinamice comune ale judeţului Vâlcea, investiţiile continuă.

0

„În anul 2017 am reabilitat sediul primăriei pe interior, în acest an modernizăm exteriorul, precum şi spaţiul verde din faţa clădirii. Sunt şapte investiţii în derulare şi câteva vor fi date în curând în folosinţă. Astfel, se află aproape de finalizare drumurile Brânduşari şi Valea Popeşti satul Barza. De asemenea, am avut în lucru un teren de sport sintetic în satul Ruda, deja acest teren este folosit. Partea de exterior a căminului cultural din Ruda se va moderniza. S-a semnat contractul de finanţare pentru continuarea lucrărilor de canalizare în satele Linia şi Racoviţa, o lucrare foarte importantă şi o necesitate pentru populaţie şi pentru zona industrială. Sper să începem şi să finalizăm această lucrare cât mai repede”, a declarat Ion Vlădulescu (foto), primarul comunei Budeşti.

”Suntem într-un trend foarte puternic”

Potrivit acestuia, există şi alte lucrări în stadiul de licitaţie publică. ”Îi rog pe cetăţeni să aibă încredere în mine şi în echipa de la primărie. Ne dăm toată silinţa şi priceperea pentru a face din Budeşti o localitate foarte modernă. Trebuie răbdare, pentru că investiţiile mari nu se fac de la o lună la alta. Suntem într-un trend foarte puternic, chiar dacă bugetul nu ne ajută”, a subliniat edilul.

Comuna Budeşti deţine cel mai mare parc industrial din judeţ, cu un potenţial de 100 de hectare. În acest an, numărul angajaţilor va atinge 3.000, cu posibilităţi de creştere spectaculoasă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ