Termenul-limită de depunere a cererilor şi a documentelor solicitate, conform caietului de sarcini, este 3 iulie, ora 14.00.
Acordul de folosire a terenului-domeniu public se va încheia pe o perioadă de 3 (trei) ani, cu obligaţia ca adjudecătorul licitaţiei să funcţioneze minimum 5 (cinci) luni pe an în intervalul 01.04-30.09. „Amenajarea unei terase de vară presupune amplasarea de umbrele realizate din materiale impermeabile, de culoare bej, neinscripţionate, care nu vor depăşi limita autorizată a amplasamentului. Pe suprafaţa amenajată ca terasă, agentul economic va utiliza mese şi scaune din lemn fără reclame comerciale. Prinderea umbrelelor se va face în sistem independent fără a afecta pavajul. Picioarele meselor şi scaunelor vor avea protecţie din cauciuc sau alte materiale (plută, silicon, plastice moi) care nu permit zgârierea suprafeţelor. Alte dotări ale terasei (spaţiul de servire, jardiniere flori etc.) se vor executa din lemn şi se vor monta fără a afecta pavajul”, se arată în caietul de sarcini.

Condiţiile de participare la licitaţie, caietul de sarcini şi alte detalii se găsesc pe portalul Primăriei Râmnicu Vâlcea: (http://www.primariavl.ro/comunicate-de-presa/item/6116-anunt-privind-organizarea-licitatiei-publice-cu-strigare-pentru-amenajare-terase-sezoniere-in-scuarul-mircea-cel-batran)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ