Adoptată de Senat pe 28 martie 2018, iniţiativa legislativă a ajuns la Camera Deputaţilor, unde se află în dezbatere în comisii, procedură premergătoare plenulului. Pentru ca demersul să fie cât mai convingător, Eugen Neaţă a adus la Obârşia Lotrului mai mulţi parlamentari care au avut ocazia să constate la faţa locului lipsa infrastructurii de cazare.

Neaţă : « Un proiect legislativ important pentru România »
« Aşa cum v-am informat săptămana trecută, la invitația mea, s-au deplasat în județul Vâlcea, (comuna Voineasa – zona Obârșia Lotrului) mai mulți parlamentari din țară, pentru a lua contact direct cu problemele pe care le-am ridicat în Parlamentul României și pentru rezolvarea cărora am depus mai multe inițiative legislative.
Iată că, la numai o săptămână de la ședința informală desfășurata în județul Vâlcea, în data de 8 mai 2018, a fost supusă în dezbatere, în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice inițiativa legislativă, pe care am depus-o împreună cu câțiva colegi, -“Schi în România”.
Aceasta a primit aviz favorabil și urmeaza să intre pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, care este cameră decizională.
Reușita, este urmare a deplasării colegilor mei în județul nostru și le mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-au acordat pentru ca această importantă inițiativă legislativă, care ajută investițiile și dezvoltă zonele turistice, să fie votată.
Mulțumesc președintelui PSD, Constantin Rădulescu pentru sprijinul acordat!
Multumesc colegului meu Dănuț Păle (coinițiator și susținător al inițiativei) pentru modul în care s-a implicat în realizarea acestui important proiect legislativ pentru România », a anunţat parlamentarul social democrat pe pagina de socializare.
Construit într-o o zonă de o frumuseţe copleşitoare, Tsalpina Ski Resort se află la 110 de kilometri de Râmnicu Vâlcea şi 140 de kilometri de Sibiu. Din cauza legii restrictive, în proximitatea pârtiei nu există locuri de cazare, acestea gasindu-se la pensiunile din Obârşia Lotrului şi Voineasa, situate la mare distanţă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ