Apavil anunţă modificări în calitatea apei potabile la Drăgăşani şi Ştefăneşti

0

SC Apavil SA anunţă că, din cauza unor manevre specifice, apa potabilă ar putea avea un aspect tulbure în Drăgăşani şi Ştefăneşti, în intervalul 10-13 mai 2018. Operatorul regional de captare, distribuţie şi epurare a apei din judeţul Vâlcea dă asigurări că va lua măsurile necesare în vederea păstrării calităţii apei potabile şi menţinerii acesteia la cei mai buni parametri.
”În vederea respectării «Programului de spălare a rezervoarelor de colectare şi a celor de acumulare-distribuţie în anul 2018», în data de 10.05.2018, ora 1300, în municipiul Drăgăşani se va realiza o simulare a manevrelor de ocolire a rezervorului de 2.500 mc, situat pe strada Dealul Viilor, printr-un by-pass creat între alimentarea şi refularea rezervorului – reţea distribuţie.
Astfel, alimentarea cu apă a oraşului Drăgăşani, în condiţiile menţionate, se va face sub rezerva modificării parametrului turbiditate la apa potabilă, în ziua respectivă, posibil şi în următoarele 2 – 3 zile, în diferite zone ale oraşului Drăgăşani şi chiar în comuna Ştefăneşti (zonă alimentată din rezervorul de la Drăgăşani). Ceilalţi parametri ai apei potabile vor rămâne neschimbaţi. De asemenea, în toată această perioadă, Sectorul Apavil Drăgăşani va asigura efectuarea purjărilor (spălărilor) reţelelor de distribuţie.
Cerem scuze utilizatorilor serviciilor Apavil SA pentru posibilele modificări ale turbidităţii apei şi, în acelaşi timp, îi asigurăm că vom lua în permanenţă măsurile necesare în vederea păstrării calităţii apei potabile şi menţinerii acesteia la cei mai buni parametri”, precizează SC Apavil într-un comunicat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ