Handbal de top!
Joi, HCM Râmnicu Vâlcea întâlneşte CSM Bucureşti

0

Echipa de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea întâlneşte CSM Bucureşti, joi, 26 aprilie, începând cu ora 18,00, la Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea. Partida face parte dintr-un joc restant în cadrul etapei 21 din Liga Florilor.

Un meci al orgoliilor
Va fi un meci al orgoliilor, în care HCM va dori să evolueze cât mai bine în faţa propriilor suporteri, după înfrângerea suferită la Galaţi cu Danubius (22-25), iar bucureştencele vor lupta pentru a acumula necesarul de 63 de puncte care să le asigure un parcurs fără probleme în câştigarea Ligii.

HCM, în plină ofensivă pe piaţa transferurilor
Calificată în viitoarea ediţie a Cupei EHF, HCM Râmnicu Vâlcea se află în plină ofensivă pe piaţa transferurilor. Recent, a fost achiziţionat pivotul sârb Marija Petrovic, în vârstă de 24 ani. Ea provine de la Vardar Skopje, echipă calificată şi în acest an la turneul Final Four al Ligii Campionilor. ”Clubul nostru anunţă transferul pivotului MARIJA PETROVIC (24 ani), care a semnat ieri un contract valabil începând din vara acestui an. Noua jucătoare a HCM-ului evoluează în acest sezon în Liga Campionilor cu Vardar Skopje, cu care s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor! Componentă a naţionalei Serbiei, Petrovic a mai evoluat în carieră la Naisa Nis şi ZRK Banja”, a anunţat HCM pe pagina de socializare a clubului.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ